15. april 2010

[Om å målbinde Tine.]

Jenta jeg deler rom med er verdens søteste norske kineser. Det vil si, så kinesisk en trønder kan tillate seg å være. Om jeg skulle planlegge noe kriminelt noen gang ville hun stått øverst på listen over partners in crime. Ingen ville mistenkt henne, dog, alle ville nok skjønt det egentlig var meg.

Vi var i butikken i dag og handlet mat. Frokost i Kina er et måltid jeg tidvis har et ganske så ambivalent forhold til. For når godt brød i butikken begrenser seg til én type (og egentlig ingen) og antall spiselig pålegg i butikken egentlig er null, gjør det at den erkenorske frokosten uteblir. Ikke er jeg noen fan av frokostblandinger og havregrøt er egentlig flott, men oppvasken har en lei tendens til å bli stående noen dager, og dessuten blir man veldig fort lei.

Problemet er velkjent for de fleste vestlige jeg snakker med. Jeg ender som regel opp med egg og tomat, om tiden tillater det. Eller ingenting.

Uansett, vi var i butikken, og hun søte spør om ikke vi skal kjøpe en riskoker.

Roomie: Jeg begynner bli så lei yogurt om morgenen. Da er det bedre med ris.
Tine: Joda, det kan vi godt. Er du vant til ris til frokost?
Roomie: Ja, om vi ikke har brød spiser jeg alltid ris.
Tine: Hm. Hva spiser du ved siden av? Spiser du bare ris?
Roomie: Nei, selvsagt ikke. Grønnsaker og sånn. Hva spiser du ved siden av frokostrisen din?
Tine: ...

Her var jeg faktisk helt blank.

5 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Det var det jeg mistenkte hele veien, du er bare en lissom-kineser.

ohingrid sa...

Åh. er det hun samme med lollipoptelefonen? Hun høres søt ut. Jeg vil ha henne.

Ghost of Goldwater sa...

Kan man egentlig eie kinesere?

Tine sa...

Du kan ta kineseren fra Kina, men du kan hverken ta Kina fra kineseren, eller meg. Jeg kan late som jeg er såpass, men noe mer enn det kan jeg ikke innrømme overfor meg selv.

Ingz, du vet jo at det ikke er lov å eie noen mennesker. Alle mennesker er født frie og med lov til å gjøre det de selv ønsker så lenge det ikke er til harme for andre. (Det er hun. Vi kan dele.)

Tn sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.