14. april 2010

[Om barrierebryting.]

Jeg er ganske stolt, men æren er egentlig ikke min, alene. Jeg snakker om hvordan jeg knuste den kinesiske brannmuren.

Det som skjedde in short var at jeg satte som MSN-status at jeg lette etter en proxy som faktisk funket i Kina. To dager senere forteller en Taiwan-venninne at en av japanerne som gikk på Tunghai-universitetet da jeg gikk der, hadde sett meg i Shanghai, og tenk at jeg nok ville ha et proxyprogram som funket (av alle ting- han er egentlig litt av en figur, når sant skal sies). Han er av den heller sjenerte typen, og fordi han ikke kunne nok kinesisk til at vi virkelig ble gode venner da jeg var på Taiwan, turte han ikke gå bort til meg da han så meg.

Derfor hadde han kontaktet vår felles venninne og bedt henne om å gi dette fantastiske programmet til meg.

Så nå sitter jeg og er storfornøyd og surfer på nøyaktig de sidene jeg vil. I Kina. I like. A lot. Det er faktisk en sann prestasjon.

6 kommentarer:

ohingrid sa...

HURRA!!!

Ghost of Goldwater sa...

hmmm... på tide med en telefon til den kinesiske ambassaden i Oslo...

Tine sa...

GoG: Mangler du totalt evne til å glede deg på andres vegne, eller begrenser du deg bare til meg?

(Slapp av, jeg vet du egentlig er ekstatisk!)

Ghost of Goldwater sa...

Don't flatter yourself, jeg hater alle like mye, uavhengig av rase, kjønn og religion.

Vel, ikke helt sant... jeg hater nok hvite ungpiker fra Bærum litt ekstra.

Thomas Misund sa...

Hvilket program er dette, tro? Og fungerer Tor?

Tn sa...

So perfect design.I also want to learn how to make it.According to your introduce,I have some good idea to do my work.Thanks to share those.At the same time,I also want introduce some useful and comfortable cheap polo shirts t shirts.During this fashionable summer,most of customers want to buy a suitable fashion clothes for yourself.Now in our online store,our custom women's polo shirts wholesale,the cheapest price and worthy trust quality already attracted so many peoples attention.Our latest style lyle and scott sale is outlet now.I hope we can learn each other.