23. mars 2011

[Om et lite mysterium XI.]Dette er postkort nummer elleve i rekken. Jeg har vært spent denne uken. Kortene fra Miami pleier å komme på mandager. Kortet fra Moskva kom på en tirsdag. I dag har jeg vært lettere fortvilet, da jeg har vært usikker på hvilken uke vi er kommet i. Nå har jeg takk og pris fått klarhet i det.

Motivet er et bilde gjort om til et postkort. Avsenderen har muligens gitt meg et hint her, uten at jeg tar det. Er dette papiret kjent fra en fastfoodkjede? Er det amerikansk, canadisk, russisk, eller kanskje kinesisk? Jeg aner ikke, og ser ikke tydelig nok hva det står.Det er sent fra Canada. I adresserubrikken er "Norge" skrevet på fransk. Jeg tar det som et hån. Jeg er nemlig svært dårlig i fransk, og sier kun det lille jeg kan si, som er "Hallo," "Jeg heter Tine" og "Det regner på stranden," ved svært skjerpede omstendigheter. Jeg kan dessuten kun stave disse tingene på fransk om jeg får penger for det. Av denne grunn har jeg hatt sosial omgang med franskmenn hvor vi brukte kinesisk som fellesspråk. Det kan virke sært for enkelte.

Teksten:

"Hvis jeg skulle gjort dette på Twitter istedenfor, ville jo ikke postkortsamlingen din blitt noe større?
Hilsen Julenissen? Nei! :)"

Åpen for forslag her. Jeg har ingenting å gå på. Har altfor få følgere på Twitter som kunne vært aktuelle. Jeg har spurt den éne aktuelle for lengst. Håpløst når alle nekter. Jeg stoler derfor ikke på noen.

3 kommentarer:

Kirsitns bakgårdshage sa...

Hvis kortet er sendt fra Québec, kan det hende at Norvège ikke er et hint, men en dyd av nødvendighet... Er ikke alle fransktalende kanadiere som er like flink i engelsk. ;-)

Ida Therese sa...

Dette er jo bare sykt... Men er du sikker på at det er den samme som skriver alle kortene?

Tine sa...

Jeg er sikker på det. Ikke nødvendigvis at det er samme som har skrevet kortet, men samme avsender. Samme idémaker. Humoren er den samme, stilen er den samme.

Det er helt sykt.