5. mars 2009

[Om gangsterfeber i Beijing.]

Det siste nye er at jeg har fått en ny gangstervenn. Eller, jeg har fått en ny venn og jeg er temmelig sikker på at han har operert som gangster før han kom hit. Basert på hva? Jo, nå skal du høre:

Pros:
  • Min første ledetråd var gangstergangen og gangsterklærne. Gangsterfaktene. Han dumpet ned på den eneste ledige plassen på hele bussen. Den ved siden av meg. Beleilig.
  • Jeg sa hallo, og han sa hallo. Så begynte han å snakke om crewet sitt hjemme. Dududududuuuu. Clue nummer to. Alle vet at "Crew" er et typisk gjengord.
  • Deretter sa han at han nesten tenkte å emigrere til Kina. Det gjør man ikke med mindre man har noe å flykte fra. Jeg velger selvsagt å tro at dette er det sterkt belastede gjengmiljøet i Vancouvers gater.
  • Til venninnen min skal han ha sagt at han sluttet som eiendomsmegler etter at en kar på jobben ble myrdet. Til meg sa han at han sluttet på jobben for å komme til Beijing. Aner jeg en sammenheng? Selvsagt.
  • Han har valgt å bosette seg på andre siden av byen selv om han går på skole like ved der jeg bor. I Beijing. Som er enormt. Og det gjorde han for å "unngå trøbbel." Det er jo faktisk ganske så spesielt. Skoleveien hans i seg selv tar jo en halv dag.
Cons:
  • Han drar ermene nedover liksom når han går med jakke. Jeg tenkte at det garantert var for å skjule gjengtatoveringene. Det viste seg at jeg skulle ha feil på dette punktet. Om han har gjengtatoveringer er de ihvertfall ikke plassert på steder som kan synes om man går med t-skjorte. Smart.
  • I dag fikk jeg høre at etter jobben som eiendomsmegler jobbet han som profesjonell pokerspiller. Om han ikke har vært en gategangster har han sannsynligvis vært i mafian. Og det er faktisk hakket verre. Kinesiske triader? Jeg sier ikke mer.
  • I bursdagen min satt han ved siden av Stavanger. Stavanger mener at den eneste sannsynligheten han har hatt for å drepe er om han kom til skade for å kaste en kalkulator i hodet på noen. Jeg mener at ungdommen nå til dags er kapable til det meste.
Det hele er riktig så påfallende. Han skal ha snaps for at han i det minste er riktig så hyggelig.

3 kommentarer:

Ástarkvedja sa...

Du skriver morsomt. Jeg også vil ha en gangstervenn!
Det nærmeste jeg kommer er venninner i litt for store kosebukser.

Tine sa...

Jammen er man for gangstere? Jeg har jo alltid trodd at det har vært noe negativt? Dog veldig spennende.

Ástarkvedja sa...

Jeg har en teori om at de egner seg utmerka som livvakter. Og tenk på alt de får plass til i de digre bukselommene sine!