7. januar 2009

[Dette er det beste fra Taiwan IV.]


Det fineste skjerfet i verden er blitt strikket av Hawaii-piken, og tilhører han som faktisk heter Super-Mario.

Det er genialt. Henger det rundt halsen din er soppen parallell med en stor Mario, bladet med en flyve-Mario, ildblomsten med ild-Mario, og så videre.


Det er dobbeltstrikket. Dette er baksiden.

Da jeg var i Taiwan fikk jeg låne nøklene til Super-Mario. De med fjorten Super-Mario-nøkkelringer på. Og jeg gikk med skjerfet hans. En dag jeg var ute og handlet med Super-Mario kom jeg plutselig over denne hettegenseren. Det var kjærlighet ved første blikk. Butikkeieren trodde at jeg var sammen med Super-Mario, og kniste til butikkdamen "Tenk at det går an å ha en så heftig Super-Mario fetisj." Super-Mario ble kjempemisunnelig på genseren, og dagen etter hadde han jammen meg kjøpt helt lik.

6 kommentarer:

Ghost of Goldwater sa...

Hvordan står det egentlig til med psykiatrien i Kina?

ingz sa...

Jeg vil egentlig bare gi deg kudos for å være flink med romerske tall.

Tine sa...

GoG: Taiwan er ikke en del av Kina, til tross for at det er akkurat det som blir sagt uansett i hvilken sammenheng Taiwan kommer opp.

Ingz: Cheers. Jeg pleier å spørre André hver gang jeg går høyere enn tre.

Ghost of Goldwater sa...

Du trenger ikke fortelle MEG at Republikken Kina på Taiwan ikke er identisk med Folkerepublikken, jeg er gammel kald kriger. Men DU befinner deg altså i røde Kina, det var derfor jeg spurte...

Tine sa...

Ah. Sårri. Jeg trodde at du skulle være morsom fordi dette innlegget handlet (litt) om Taiwan.

I så fall vet jeg fint lite om det, bortsett fra at kinesere ikke er mentalt sett som nordmenn. Ikke nødvendigvis negativt, bare at vi har ulike tankemåter.
Jeg ser svært lite til de eventuelt psykriatiske pasientene når du sier det. Det er egentlig litt skummelt, hvor jeg lurer på om de kanskje er låst inne et sted.

Ghost of Goldwater sa...

Joda, det var et forsøk på å være morsom, men mobbingen var rettet mot deg og super-Mariogenseren, ikke mot Taiwan...