12. mai 2008

[Om å vite at noen bryr seg.]

Bror 1 er en svært omtenksom storebror. Han er heldigvis bare lillebroren min, noe de fleste allerede vet, da han har for vane å legge armen rundt skuldrene mine hver gang vi er ute sammen og jeg skulle komme til skade for å snakke med noen som helst av det motsatte kjønn. Det være seg tidligere lærere, tidligere konfirmanter, eller potensielle nye kjærester (de sistnevnte forsvinner ganske fort når de ser han. Kristoffer er grei sånn- *Host.*). Uansett, han er faktisk så omtenksom at selv om han bor i Nord-Norge, ringer han lillesøster til støtt og stadighet, bare for å sjekke om hun har det bra. Det har hun som regel, og når sant skal sies, begynner hun å bli temmelig irritert. Personlig mistenker jeg at det var planen fra begynnelsen av, men meg om det. Man skal jo alltid være glad for at søsken når sine mål. Det er derfor klart jeg er meget glad på hans vegne, også i denne sammenheng.

Bror 1 ringte altså til min søster, og som vanlig ringte han deretter sporenstraks til Modern. Han informerte om at ikke bare var hun på stranden og viste seg frem i en todelt badedrakt, men hun var med masse gutter. Alene med masse gutter. Modern ringte selvsagt rett til søsteren min og fikk vite at hun var i selskap med en drøss med jenter. Det var mulig det var noen gutter til stede, men de snakket ikke så mye til dem.

Av dette kan vi trekke to slutninger. For det første, Fri Familie har gjort store underverker for familien vår. For det andre, søsteren min skal begynne på ungdomskolen til høsten. Om du tror du hadde en tøff ungdomstid, da var du aldri lillesøster i familien min.

4 kommentarer:

ohingrid sa...

haha!!
dere er en søt familie <3

ohingrid sa...

haha!!
dere er en søt familie <3

LillePus sa...

visste du, Tin, at jeg kan logge på med VÅR konto når jeg skal skrive her? Mhm. Den ligger på automatisk pålogging. tror jammen jeg skal prøve det en gang, når jeg har noe å si.

Tine sa...

ingrid: Vi er jo det.

Lillepus: HAHAHAHA, er det sant? Har du mailet oss mye spennende forresten? Jeg hadde nesten litt glemt at vi hadde den. Utrolig fêtt.