14. februar 2008

[Om alle hjerters dag.]

Jeg mener valentines er oppskrytt, og det føler jeg definitivt jeg har all grunn til, da jeg er like singel på denne siden av døgnet som jeg var i morges, og det til tross for at det står å lese i dagens aviser at jeg er komplett kjæresteløs. Med min vinnende personlighet og blendende smil (se forøvrig bildebevis nedenfor), jeg er enig i at det er komplett uforståelig og trøster meg med at i det minste har Modern alltid sagt jeg er pen.

Når det er sagt, jeg har mottatt hele
tre påskjønnelser:
  • En kjærlighet på pinne den nye kjæresten til Storrusten* hadde kjøpt for å vise henne, men ikke gi bort.
  • Lillesøster hadde laget et kort til hver av de andre i familien. En forøvrig hyggelig affære, men det må innrømmes at det var delte meninger om bildevalget, noe jeg føler var ganske så legitimt.
  • En konvolutt med dette innholdet lå i postkassen min da jeg kom hjem (ok, det ene sjokoladehjertet hadde jeg allerede spist da bildet ble tatt):

For å stikke hull på alles tankebobler om fanatiske bloggfans og således med en gang, her må jeg nok skuffe å si at det dessverre ikke gjelder meg helt enda. Jeg har derimot en meget god mistanke om hvem avsender er, så jeg vil ikke annet enn å takke for sjokkis, det er alltid meget velkomment.

*Det er sant! Forholdet er til og med så ferskt at det ikke er blitt skrevet enda. Jammen godt at noen her tar ansvar!

3 kommentarer:

emelie sa...

Godt du tar ansvar og oppdaterer oss om Storrusten ;)

Tonita sa...

Søren, jeg fikk ikke lest om kjæresteløsheten i avisen i går, - hvor står det? *på vei ut til avispapirkassen*

Tine sa...

Tonita, det ekke så utbrodert som det det virker som altså..